Advertisement

Soma Kaza : Inanilmaz Kaza 4 Genc Yaralandi / İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi.

Soma Kaza : Inanilmaz Kaza 4 Genc Yaralandi / İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi.. Otobüste 3'ü çalışan 50 kişi bulunuyordu. Manisa valiliği, soma ilçesinde tırın otobüse çarpması sonucu kazada 6 kişinin öldüğünü, 42 kişinin yaralandığı öğrenildi. Soma'da bir otobüs kamyona çarptı 6 kişi öldü, 37 kişi yaralandı. 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün tir'a çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Manisa valiliği, soma ilçesinde tırın otobüse çarpması sonucu kazada 6 kişinin öldüğünü, 42 kişinin yaralandığı öğrenildi. Manavgattaki yangın bölgesine bir el de soma'dan uzandı. 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Otobüste 3'ü çalışan 50 kişi bulunuyordu. Kazadaki ilk belirlemelere göre 9 kişi vefat etti, 30 kişi ise yaralandı.

Soma Da Feci Kaza 1 Olu 1 Yarali
Soma Da Feci Kaza 1 Olu 1 Yarali from www.yenivizyon.net
6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza yerine çok. Manisa'nın soma ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Geri gündem soma'da feci kaza! 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti. Otobüste 3'ü çalışan 50 kişinin olduğu öğrenildi. Manisa'nın soma ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün bursa plakalı hafriyat kamyonuna çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Manisa'nın soma ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Detaylı bilgi için lütfen teknik destek birimine ulaşınız. Kazada yaşamını yitiren 6 kişinin kimlikleri belirlendi. İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı. 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti. Soma'da bir otobüs kamyona çarptı 6 kişi öldü, 37 kişi yaralandı. Karayolunda seyir halinde bulunan 55 aad 477 plakalı içerisinde 3'ü otobüs personeli 50 yolcunun bulunduğu yolcu. Manisa'nın soma ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Manisa valiliği, soma ilçesinde tırın otobüse çarpması sonucu kazada 6 kişinin öldüğünü, 42 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.

Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün tir'a çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Soma Da Kaza 1 Yarali Son Dakika
Soma Da Kaza 1 Yarali Son Dakika from foto.sondakika.com
Otobüste 3'ü çalışan 50 kişinin olduğu öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Soma'nın devlethan mahallesi'nde orman yangını başladı. Korkunç kazada 6 yolcu olay yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde. Manisa'nın soma ilçesinde meydana gelen korkunç kazada tir'ın otobüse çarpması sonucu en az 9 kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere. Manisa'nın soma ilçesinde tır ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen feci kazaya ilişkin manisa valiliği'nden.

Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün tir'a çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Yaralanan 30 yolcu ise çevre hastanelere kaldırıldı. Manisa'nın soma ilçesinde tır ile otobüs çarpıştı. Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün kamyona çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 37 kişi yaralandı. Manisa valiliği, soma ilçesinde tırın otobüse çarpması sonucu kazada 6 kişinin öldüğünü, 42 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı. Bu web sitesine erisim gecici olarak saglanamamaktadır. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün bursa plakalı hafriyat kamyonuna çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi. Açıklamada, bugün soma i̇lçesinde meydana gelen trafik kazasında basın yayın. Dünyada son 50 yılda meydana gelen maden kazalarına bakıldığında soma en büyük ikinci ölümcül facia. Manisa'nın soma ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi.

Soma'nın devlethan mahallesi'nde orman yangını başladı. Son dakika manisa'nın soma ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Manisa'nın soma ilçesinde tır ile otobüs çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Detaylı bilgi için lütfen teknik destek birimine ulaşınız.

Hwf4zxasex2lem
Hwf4zxasex2lem from www.akhisarhaber.com
Manisa'nın soma ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Altı kişi hayatını kaybetti otuz yedi yaralı var. Manisa valiliği, soma ilçesinde tırın otobüse çarpması sonucu kazada 6 kişinin öldüğünü, 42 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazadaki ilk belirlemelere göre 9 kişi vefat etti, 30 kişi ise yaralandı. 3 yolcu ise kaldırıldıkları soma devlet hastanesi'nde kurtarılamadı. Karayolunda seyir halinde bulunan 55 aad 477 plakalı içerisinde 3'ü otobüs personeli 50 yolcunun bulunduğu yolcu. Manavgattaki yangın bölgesine bir el de soma'dan uzandı. Manisa'nın soma ilçesinde tır ile otobüs çarpıştı.

Aslında soma sadece türkiye tarihinin değil dünyanın en büyük maden kazalarından birisi.

Korkunç kazada 6 yolcu olay yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde. Manisa'nın soma ilçesinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti. Manavgattaki yangın bölgesine bir el de soma'dan uzandı. Yaralanan 30 yolcu ise sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Bu web sitesine erisim gecici olarak saglanamamaktadır. Geri gündem soma'da feci kaza! Manisa valiliği, soma ilçesinde tırın otobüse çarpması sonucu kazada 6 kişinin öldüğünü, 42 kişinin yaralandığı öğrenildi. 6 yolcu kaza yerinde, 3 yolcu kaldırıldıkları soma devlet hastanesinde hayatını kaybetti. İçerisinde 50 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünün, sağ şeritte bekleyen tırın römorkuna çarpması sonucu ilk belirlemelere. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı. Manisa'nın soma ilçesinde otobüsün kamyona çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 37 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok.

Posting Komentar

0 Komentar